Fysioterapi & genoptræning

LøsningPris
All You Can SmaskDKK 2000/måned
All You Can Smask – ONLINEDKK 1500/måned
Personligt genoptræningsprogramDKK 1000/måned
Konsultation/træning med fysioterapeut, ~60 minsDKK 500/session
Konsultation/træning med fysioterapeut, ~30 minsDKK 300/session

All You Can Smask er SEPAS Sport’s all-inclusive produkt. Her er der daglig monitorering, daglige programmer og adgang til alt, vi har at tilbyde. Det gælder fx fysioterapi, hjælp til kosten og hvad du ellers har brug for. Der er selvfølgelig fri adgang til vores faciliteter i Rødovre døgnet rundt.

ONLINE All You Can Smask er SEPAS Sport’s all-inclusive produkt – men det er til dig, der måske ikke lige bor tæt på os, eller som gerne vil træne et andet sted. Lige nu er det fx atleter i udlandet og i Jylland, som primært benytter det. Her er der daglig monitorering og daglige programmer. Du kan få hjælp af vores fysioterapeuter, hjælp til koststrategier og hvad du ellers har brug for.

Et personligt træningsprogram fra SEPAS Sport er til dig, der gerne vil have en træningsplan specifikt lavet til dig. Vi starter med at tage en snak omkring dine behov, hvilke forudsætninger du har, og hvordan din træning skal foregå rent praktisk. Herefter vil du få tilsendt et træningsprogram – enten fra uge til uge, eller fra måned til måned. Det kommer an på, hvad der giver mening.

Få en aftale med en af vores fysioterapeuter, så vi kan hjælpe tilbage til din sport. Vi starter med en samtale om din problematik. Herefter laver vi en undersøgelse, og sammen lægger vi en plan for dit forløb. Du må gerne kontakte os for at forhøre dig om, om vi kan hjælpe dig, inden du starter – det koster ikke noget.

Hvad spørger folk os om?

Jeg er medlem af Sygeforsikringen danmark. Kan jeg få tilskud hos jer?

Ja, det kan du godt! Hjælp os med at fortælle, at du er medlem – så skal vi nok indberette for dig.

Jeg har en sundhedsforsikring. Kan jeg bruge den hos jer?

Det kan man næsten altid – men det er forskelligt, hvor meget forsikringen vil betale. Kontakt vores fysioterapeut Nicolas på nm@sepas.dk eller +4520826939, så undersøger han sagen.

Har SEPAS overenskomst med den offentlige sygesikring?

Nej, det har vi desværre ikke. Det betyder, at den offentlige sygesikring ikke kan give dig tilskud til at komme hos os. Det betyder ikke, at du ikke kan genoptræne hos os – blot, at du ikke får tilskud fra det offentlige.