Fysisk træning

LøsningPris
All You Can SmaskDKK 2000/måned
All You Can Smask – ONLINEDKK 1500/måned
Personligt træningsprogramDKK 1000/måned
Personlig fysisk træning hos SEPAS, ~60 minsDKK 500/session

All You Can Smask er SEPAS Sport’s all-inclusive produkt. Her er der daglig monitorering, daglige programmer og adgang til alt, vi har at tilbyde. Det gælder fx fysioterapi, hjælp til kosten og hvad du ellers har brug for. Der er selvfølgelig fri adgang til vores faciliteter i Rødovre døgnet rundt.

ONLINE All You Can Smask er SEPAS Sport’s all-inclusive produkt – men det er til dig, der måske ikke lige bor tæt på os, eller som gerne vil træne et andet sted. Lige nu er det fx atleter i udlandet og i Jylland, som primært benytter det. Her er der daglig monitorering og daglige programmer. Du kan få hjælp af vores fysioterapeuter, hjælp til koststrategier og hvad du ellers har brug for.

Et personligt træningsprogram fra SEPAS Sport er til dig, der gerne vil have en træningsplan specifikt lavet til dig. Vi starter med at tage en snak omkring dine behov, hvilke forudsætninger du har, og hvordan din træning skal foregå rent praktisk. Herefter vil du få tilsendt et træningsprogram – enten fra uge til uge, eller fra måned til måned. Det kommer an på, hvad der giver mening.

Kom og træn med os i SEPAS.
Vi starter altid vores 1:1-forløb med at tage en snak om, hvad vi kan hjælpe dig med. Du skal altid være velkommen til at kontakte os via mail eller telefon, hvis du gerne vil snakke med os, inden du booker en aftale. Det koster selvfølgelig ikke noget, og vi er altid glade for at hjælpe!