Nyheder

26/09/2023: Mark Olsson stopper i SEPAS

Vores kære fysioterapeut, Mark Olsson, stopper i SEPAS Sport pr. 30/09/2023.
Mark startede hos os i 2020, da han var frivilligt i praktik, men nu er det tid for ham til at prøve noget nyt. Vi har været sindssygt glade for at have Mark i huset, både som ven og kollega, og vi vil gerne sige tak til ham for hans indsats – det er ekstremt værdsat, når folk vil bruge deres tid og energi på vores lille sted. Mark fortsætter selvfølgelig sine arbejdsopgaver i BK FREM, B93, Solrød Fodbold og Brøndbyvester skole.

Vi ønsker selvfølgelig Mark alt muligt held og lykke i fremtiden, hvad end den byder på.

12/09/2023: Tag en ven med!  

Tag en ven med
Hvis du har et medlemsskab i SEPAS Sport, så kan du nu tage en makker med til træning hos os i Rødovre. Det eneste du skal gøre, er at skrive til os at du har en ven med. Den samme person må komme med 3 gange, og det er ikke meningen, at du kan forære et gratis sted at træne til en ven. Til gengæld må du tage en ny ven med så ofte du vil. Skriv til os, hvis du har spørgsmål.

Hvis din ven bliver medlem i SEPAS
Så giver vi en Monster (eller noget andet lækkert) og en SEPAS t-shirt til dig, og din ven får lov til at prøve SEPAS med 50% rabat i den første måned. Det er sgu fedt nok. Hvis I ønsker at benytte det her tilbud, så skal I selvfølgelig huske at sige det til os. 

22/05/2023: Køb SEPAS-tøj på webshoppen!

Vi har i samarbejde med BestSport fået lanceret en webshop, hvor du købe SEPAS-tøj! Der er både shorts, t-shirts og hoodies. Vi arbejder på at udvide sortimentet løbende.