Sådan kan du træne med SEPAS Sport

Du kan læse mere om hver enkelt løsning ved at klikke på det.

All You Can Smask – DKK 2000 pr. måned

All You Can Smask er SEPAS Sport’s all-inclusive produkt. Her er der daglig monitorering, daglige programmer og adgang til alt, vi har at tilbyde. Det gælder fx fysioterapi, hjælp til koststrategier og hvad du ellers har brug for. Der er selvfølgelig fri adgang til vores faciliteter i Rødovre døgnet rundt.

ONLINE All You Can Smask – DKK 1500 pr. måned

ONLINE All You Can Smask er SEPAS Sport’s all-inclusive produkt – men det er til dig, der måske ikke lige bor tæt på os, eller som gerne vil træne et andet sted. Lige nu er det fx atleter i udlandet og i Jylland, som primært benytter det. Her er der daglig monitorering og daglige programmer. Du kan få hjælp af vores fysioterapeuter, hjælp til koststrategier og hvad du ellers har brug for.

Personligt program, fysisk træning – DKK 1000 pr. måned

Et personligt træningsprogram fra SEPAS Sport er til dig, der gerne vil have en træningsplan specifikt lavet til dig. Vi starter med at tage en snak omkring dine behov, hvilke forudsætninger du har, og hvordan din træning skal foregå rent praktisk. Herefter vil du få tilsendt et træningsprogram – enten fra uge til uge, eller fra måned til måned. Det kommer an på, hvad der giver mening.

Sportsspecifikt program, fysisk træning – DKK 500 pr. måned

Vil du gerne have noget hjælp til den fysiske træning, men du går ikke så meget op i, om det er lavet kun til dig? Så er det her for dig!
Det hele foregår online, så geografi skal ikke være en begrænsende faktor for at træne med os.

Da træningen er lavet til den enkelte sport, er der lige nu mulighed for at tilmelde sig følgende sportsgrene:
– Amerikansk fodbold
– Fodbold

Vi starter mandag d. 1/11/2021, men du kan altid tilmelde dig – så tilpasser vi forløbet frem mod sæsonstart, så det giver mening for dig.

Det koster 500,- om måneden, hvilket inkluderer:

  • 4 eller 6 fysiske træningspas om ugen
  • Styrketræning, plyometri, conditioning og speed
  • Mulighed for at tilpasse programmet til dig med fx øvelsesvalg,
    individualiseret intensitet og positionsspecifik conditioning
  • Facebook-gruppe med de andre trænende og hele teamet bag SEPAS Sport
Fysioterapi eller fysisk træning – DKK 500 pr. session / DKK 300 pr. kort session

Få en aftale med en af vores fysioterapeuter eller fysiske trænere, så vi kan hjælpe tilbage på banen eller i bedre form.
Vi starter altid op med at tage en snak om, hvad vi kan hjælpe dig med. Du skal altid være velkommen til at kontakte os via mail eller telefon, hvis du gerne vil snakke med os, inden du booker en aftale. Det koster selvfølgelig ikke noget, og vi er altid glade for at hjælpe!